WIE BEN IK

e n e r g i e w e r k

Mijn naam is Miranda Robben.

Heb een ‘gewoon’ leven net als iedereen met gezin, werk, huishouden, vrienden etc.

Energiewerk is een niet meer weg te denken onderdeel van mijn bestaan. Een weg die ik in de jaren 90 ben ingegaan door te starten met de opleiding Intuïtieve Trainingen te Zutphen. Daar eenmaal afgestudeerd heb ik de docententraining gevolgd en tot mijn grote geluk kreeg ik in 2005 de kans om als allround en fulltime docent aan de slag te gaan. Eerst ruim 5 jaar bij Intuïtieve Trainingen te Zutphen daarna ruim 6 jaar met zeer veel plezier en inzet bij Flux Trainingen te Utrecht. 

Sinds 2003 heb ik mijn eigen praktijk waarbij het geven van readings een van de belangrijkste activiteiten is.

Momenteel bestaat mijn werk naast het geven van readings en healings uit coaching en het geven van trainingen. Trainingen qua Intuïtieve Ontwikkeling voor particulieren en voor bedrijven een combinatie van intuïtief en rationeel . Denk daarbij aan Intuïtieve Trainingen, Team Beeld Training, Empowerment en trainingen op maat. Onderstaand een deel van mijn C.V.

Heden/2019            Trainer Bewust Intuïtief Qi-Centrum Amersfoort

Heden/2018            Medeontwikkelaar, Trainer en coach EmpowerMe voor Ministerie van EZK

Heden/2016            Ontwikkelaar  en trainer Team Beeld Training

Heden /2016           Bedrijfscoach Heelzorg praktijk voor psychotrauma Zwolle

Heden/2018            Bedrijfscoach en Trainer Accell-IT Heerenveen

Heden/2016            Coach Be Bright Utrecht (persoonlijk en team)

Heden/2016            Ontwikkelaar en Trainer Inner-Mom

Heden/2003            Eigenaar Reading Training Praktijk Uniek

2016/2010              Docent Flux Trainingen: basis- en reading opleiding, familie opstellingen, Vrouwencursus, FeMale Focus.

2016/2008              Mede-eigenaar en trainer FeMale Focus Training

2010/2005              Docent Intuïtieve Trainingen; Basis-, Turbo-,                              Healing, Readingopleiding, Innerlijk Kind, Female Focus, Swing      IT, Administratief medewerker

Mijn werk en het blijven ontwikkelen van mezelf en mijn kunde heeft me veel inzicht, plezier, bevrijding, autonomie en levensenthousiasme gebracht. Ik zeg wel eens: “Eigenlijk zou energiewerk een vak in ons reguliere onderwijs moeten zijn!” Gelukkig is er alternatief onderwijs bijvoorbeeld in de vorm van intuïtieve ontwikkeling en zijn er readers/healers en diverse centra, zoals bij mij waar je terecht kunt als het je aanspreekt.

Vooruitgang, verlichting, bevrijding heb ik als overkoepelend levensdoel. Dat is dan ook mijn drive in alle dingen die ik doe. Rode draad in alles wat ik doe is wel dat ik graag bijdraag aan het ontwikkelen van de mens (en het bedrijf). Of dat nu het bewust zijn of het welzijn is doet er niet toe.