WIE BEN IK

e n e r g i e w e r k

Mijn naam is Miranda Robben. Vrouw, moeder, vriendin, dochter, energiewerker, docent en helderziende. Ik houd van leven. Groeien, verrijken, ontwikkelen zijn belangrijk voor me. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om te leven wat ik liefst doe namelijk energiewerk.

Energiewerk is een niet meer weg te denken onderdeel van mijn bestaan. Een weg die ik in de jaren 90 ben ingegaan door te starten met de opleiding Intuïtieve Trainingen te Zutphen. Daar eenmaal afgestudeerd heb ik de docententraining gevolgd en tot mijn grote geluk kreeg ik in 2005 de kans om als allround en fulltime docent aan de slag te gaan. Eerst ruim 5 jaar bij Intuïtieve Trainingen daarna ruim 6 jaar met zeer veel plezier en inzet bij Flux Trainingen te Utrecht. Met Liesbeth Saaltink van Flux Trainingen heb ik een creatie training ontwikkeld, deze hebben we zeer succesvol meerdere jaren gegeven en zoals dat gaat bij creatie is daar op ons eigen manier weer iets nieuws uit voortgevloeid.

Momenteel bestaat mijn werk uit het geven van readings, healings, coaching en het geven van trainingen in mijn praktijk en op locatie. Zie de pagina Bewust Intuïtief.

Mijn werk en het blijven ontwikkelen van mezelf en mijn kunde heeft me veel inzicht, plezier, bevrijding, autonomie en levensenthousiasme gebracht. Ik zeg wel eens: “Eigenlijk zou energiewerk een vak in ons reguliere onderwijs moeten zijn!” Gelukkig is er alternatief onderwijs bijvoorbeeld in de vorm van intuïtieve ontwikkeling en zijn er readers/healers en diverse centra, zoals bij mij waar je terecht kunt als het je aanspreekt.

Sinds 2003 heb ik mijn reading, healing en coaching praktijk en in al die jaren ben ik me blijven ontwikkelen op spiritueel niveau met als belangrijkste groei, ontwikkeling en inspiratiebron de Trance Medium Opleiding en de Hands on Healing Opleiding bij Flux Trainingen, waar ik al vele jaren mijn helderheid en levensvisie verruim.

Vooruitgang, verlichting, bevrijding heb ik als overkoepelend levensdoel. Dat is dan ook mijn drive in alle dingen die ik doe.

Bel of e-mail me voor een afspraak.

Graag tot ziens.